Er du klar til at møde fremtidens teknologi på Elektronikmessen?

Gå ikke glip af chancen for at møde en af de mest erfarne og innovative spillere på E-24!

Det er noget af en garvet udstiller, du kan møde på Elektronikmessen – Prevas har været med siden den allerførste messe, der blev afholdt for over 20 år siden.

I mere end tre årtier har Prevas været en stærk drivkraft inden for udvikling af avancerede elektronikløsninger. De arbejder tæt sammen med deres kunder for at skabe teknologi, der bygger bro mellem nutidens behov og fremtidens muligheder.

Elektronikken er hjertet i alt, hvad Prevas laver. Fra embedded systems til IoT-løsninger – deres ekspertise sikrer, at teknologien fungerer optimalt, og at den er sikker i brug. Cybersikkerhed er et nøglefokus for Prevas, især når det gælder de produkter, de udvikler sammen med deres kunder. Deres løsninger er designet til at beskytte mod de stadig mere komplekse trusler, som virksomheder står over for i dag.

Derudover er Prevas førende inden for industriel Linux, en platform, der giver robusthed og fleksibilitet til moderne industrielle applikationer. Denne ekspertise gør dem til den ideelle partner for virksomheder, der ønsker at sikre sig, at deres teknologiske fundament er både stærkt og fremtidssikret.

Kig forbi Prevas’ stand i temaområdet “Design / Udvikling i Danmark” og oplev, hvordan de gennem innovation og samarbejde skaber fremtidens teknologiske løsninger. Få indsigt i deres arbejde og se, hvordan de bringer elektronik til live i tæt partnerskab med deres kunder.

Elektronikmessen løber af stablen fra den 3.-5. september på Odense Congress Center.

Tilmeld dig nu og hent din gratis billet her.