Gør dine visioner til virkelighed med Develco på E-24

Når gode idéer skal blive til virkelighed, er det essentielt med den rigtige samarbejdspartner. På Elektronikmessen kan du opleve, hvordan Develco’s skræddersyede udviklingsløsninger hjælper virksomheder med at gå hele vejen fra de første tanker til det færdige produkt.

I over tre årtier har Develco samarbejdet med virksomheder om at omsætte idéer til virkelighed gennem banebrydende elektronik- og IoT-produkter. Deres styrke ligger i at levere skræddersyede løsninger, der imødekommer specifikke industrielle behov, og de er klar til at vise, hvordan de kan hjælpe netop din virksomhed med alt fra hardware og embedded software til mekanik og trådløs kommunikation.

På Elektronikmessen kan du møde Develco i temaområdet “Design / Udvikling i Danmark”, hvor du får en unik mulighed for at opleve, hvordan Develco’s teknologiske ydelser kan bringe dine idéer til live. Uanset om du repræsenterer en startup eller en etableret virksomhed, tilbyder Develco komplette End-to-End IoT-løsninger, der tilpasses dine specifikke behov.

Besøg Develco’s stand på E-24 og få indsigt i:

  • De nyeste trends inden for industrielt IoT og trådløs kommunikation
  • Hvordan teknologier kan integreres i industrielle løsninger for øget effektivitet og sikkerhed
  • Hvordan du kan optimere dine produkter med innovative IoT-platforme

Er du klar til at tage det næste skridt – eller måske endda det første skridt i din produktudvikling? Så besøg Develco på E-24.

Elektronikmessen løber af stablen fra den 3.-5. september på Odense Congress Center.

Tilmeld dig nu og hent din gratis billet her.