Kom på forkant med de ændrede regler for koblingsudstyr til mellemspænding

I årtier har svovlhexafluorid (SF6) gas været en helt almindelig komponent i koblingsanlæg, men dens miljøpåvirkning kan ikke længere ignoreres, så i betragtning af dette har EU’s regler for brug af F-gasser for nylig gennemgået betydelige ændringer.

Arbejder du med elforsyning og er du opdateret med de seneste ændringer? Ved du, hvilke skridt du skal tage for at sikre, at du er forberedt?

Se vores webinar ”Navigating to SF6-free switchgear: a guide for Utilities”, hvor vi dykker ned i den seneste udvikling inden for SF6-lovgivningen. Her er, hvad du kan forvente af webinaret:

Forstå situationen:

Få viden om de lovgivningsmæssige ændringer og branchetendenser, der driver overgangen væk fra SF6-baseret koblingsudstyr. Vi afkoder kompleksiteten og kaster lys over vejen frem.

Vigtige oplysninger:

Som asset manager eller lignende spiller du en central rolle i at forme din virksomheds miljøansvar og sikre compliance. Opdag de vigtigste overvejelser, du skal huske på under denne gradvise udfasningsproces.

Maksimering af muligheder:

Skiftet til SF6-frit koblingsudstyr handler ikke kun om at overholde krav; det er en mulighed for innovation og bæredygtighed. Få mere at vide om, hvordan du udnytter denne transformation til at forbedre driftseffektiviteten og reducere dit CO2-fodaftryk.


Se webinaret nu!