Kompakte CCS type 1 ladekabler – den ideelle ladeløsning op til 125 kW

DC ladekablerne fra Charx connect compact serien fra Phoenix Contact er blevet udvidet til at omfatte den nye 125 kW ydelsesklasse.

Med deres ladeeffekt op til 125 kW er de nye CCS ladekabler til type 1 ladestandarden egnet til mindre DC ladestationer og DC hjemmeladere. Med deres ergonomiske design og kompakte dimensioner er de designet til løsninger og applikationer i den offentlige og kommercielle sektor.

Forseglingen i DC ladestikket sikrer bekvem og sikker udendørs anvendelse og øget fleksibilitet, som forbedrer håndtering, især i koldt vejr. Den integrerede temperatursensorteknologi muliggør præcis temperaturmåling ved DC ladestikkets effektkontakter – DC ladeprocessen kan dermed afbrydes i tilfælde af overophedning for at beskytte brugeren mod farer og ladestationen mod skade.

Med denne tilføjelse til produktfamilien gør Phoenix Contact det lettere at udvide intelligent og netværksbaseret ladeinfrastruktur: Charx connect compact understøtter vehicle-to-grid (V2G) og vehicle-to-home (V2H) applikationer og muliggør dermed effektiv udnyttelse af vedvarende energi.

 

Mere om CHARX ladeteknik