Maskinerne kommer – til Elektronikmessen i Odense!

Når Elektronikmessen åbner dørene til september, vil du som besøgende kunne gå på opdagelse blandt et væld af maskiner – det har smartTec Nordic sørget for.

”Vi har en stand på 150 m2, og den bliver fyldt med maskiner. Vi tager flere spændende nyheder med, der vil gøre en markant forskel i din produktion. Og du kan se dem live in action på messen,” fortæller Lars Bøndergaard, CEO hos smartTec Nordic.

smartTec Nordic er en del af det populære temaområde ”Produktion i Danmark”, der netop har fokus på at styrke og støtte elektronikproduktionen herhjemme.

”Det handler om, at produktionen i Danmark skal være mere konkurrencedygtig. Det er vigtigt med løsninger, der fremtidssikrer og hjælper med at bibeholde produktion i Danmark. Det gør vi blandt andet ved at have fokus på bæredygtighed – og det kan du opleve i hele ”Produktion i Danmark”-området,” siger Lars Bøndergaard.

Derfor har smartTec Nordic følgende innovative løsninger med på messen:

  • Komplet selektiv loddelinje med fokus på et reduceret energiforbrug. Linjen er udstyret med smart powermodul, der måler energiforbruget på produktet, der bliver produceret
  • Odd form maskine med nyt vision system
  • Ny coater maskine
  • Hærder ovn
  • og meget mere!

Gå ikke glip af muligheden for at opleve de nyeste teknologier og løsninger, der kan styrke din elektronikproduktion.

Besøg smartTec Nordic og resten af ”Produktion i Danmark” på Elektronikmessen fra den 3.-5. september på Odense Congress Center.

Tilmeld dig nu og hent din gratis billet her.