Oplev 125 års erfaring i fremtidens tjeneste på E-24

Hvor mange kan egentlig prale af at have mere end 125 års erfaring?

Det kan HIN A/S – og de er mere end klar til at vise dig hvorfor på E-24! Med dybe rødder i elektronikindustrien har de gang på gang bevist, at de ved, hvordan man leverer kvalitet og innovation. Fra værktøj til maskiner og forbrugsstoffer er HIN din stærkeste allierede, når det gælder om at få produktionen til at køre på skinner.

På Elektronikmessen vil HIN præsentere de nyeste teknologier fra deres internationale leverandører, og de har særligt fokus på bæredygtige løsninger, der kan gøre en reel forskel for både din bundlinje og miljøet. Besøg deres stand for at se, hvordan deres erfaring og know-how kan transformere netop din produktion.

Du finder HIN i temaområdet ”Produktion i Danmark”, hvor de sammen med andre førende virksomheder arbejder målrettet på at bevare og styrke produktionen i Danmark. For HIN handler det om mere end blot at levere produkter – det handler om at sikre en konkurrencedygtig og bæredygtig produktion herhjemme.

Besøg E-24 og få en snak med HIN’s skarpe team om, hvordan du kan tage din virksomhed til næste niveau.

Elektronikmessen løber af stablen fra den 3.-5. september på Odense Congress Center. Tilmeld dig nu og hent din gratis billet her.