RODAN Technologies – 35 år med ekspertise i kundespecificerede kabelsæt

40 års jubilæum

Hos RODAN Technologies har vi gennem 35 år været dedikeret til at levere skræddersyede kabelsæt af højeste kvalitet. Vores mangeårige erfaring har gjort os til en af markedets førende aktører inden for kundespecificerede kabelsæt, hvor vi sætter en ære i at imødekomme vores kunders unikke behov og krav.

Produktion i Danmark og Litauen 
Med produktionsfaciliteter både i Danmark og Litauen og en samlet medarbejderstab på 150 dygtige og engagerede medarbejdere sikrer vi, at vores produktion er både effektiv og fleksibel, hvilket giver os mulighed for at levere produkter af høj kvalitet til vores kunder i hele verden.

Kvalitet i højsædet 
Vi forstår, hvor vigtig kvalitet er for vores kunder og med vores ISO 9001 certificering, sikrer vi, at vores processer og produkter altid lever op til de højeste standarder. Derudover er alle vores relevante medarbejdere IPC/WHMA-A-620-certificerede som garanterer en ensartet og høj kvalitet i vores produktion af kabelsæt.

40 års jubilæum 
I år kan vi fejre vores 40 års jubilæum, og vi ser tilbage på fire årtier med innovation, kvalitet og tætte samarbejder med vores kunder. Vi takker for tilliden og glæder os til at fortsætte med at levere førsteklasses kabelsæt i mange år fremover.

Vores samarbejdspartnere 
Udover at levere kundespecificerede kabelsæt, repræsenterer vi også førende producenter inden for interconnect løsninger såsom RosenbergerFischer ConnectorsGT ContactDeltron og flere. Dette partnerskab giver os mulighed for at tilbyde vores kunder de bedste produkter og løsninger på markedet.

Mange forskellige brancher 
Vi spænder vidt og leverer i dag til mange forskellige brancher, herunder forsvarelektronikindustrielle styringermarinemedicovedvarende energirobotteknologi og meget mere. Vores alsidighed og tilpasningsevne gør os i stand til at imødekomme de unikke krav fra hver sektor.

Kontakt os 
Har du brug for en pålidelig og erfaren partner til dit næste projekt indenfor kabelsæt og interconnect løsninger? Kontakt os allerede i dag på telefon 4582 1294 eller på sales@rodantech.com og mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine specifikke behov.

Du velkommen til at følge os også gerne på LinkedIn.

Om RODAN Technologies 
RODAN Technologies blev grundlagt for 40 år siden med en klar mission: at levere interconnect løsninger af høj kvalitet. Gennem årene har vi konstant arbejdet på at forbedre vores produkter og processer for at kunne tilbyde den bedste løsning til vores kunder. Vi er stolte af vores lange historie og vores position i dag, som markedsleder inden for kundespecificerede kabelsæt.

Læs mere på http://www.rodantech.com/da/