Lær, hvordan man kan sikre sin virksomheds cybersikkerhed fra et hold af cybereksperter på en gratis workshop den 27. november.
Christian Ravn Haslam, der er forsker inden for cyberresiliens på Aalborg Universitet, har været med til at udvikle værktøjet Cyber Resilience Analysis (CRA) til at arbejde ledelsesmæssigt strategisk med cybersikkerhed i virksomheders forsyningskæder.
På workshoppen lærer man at bruge værktøjet, du kommer til at arbejde med det konkret, og man får viden om, hvordan du anvender det i din egen virksomhed.
Gennem værktøjet får man indsigt i, hvordan ens virksomheds cybersikkerhedsniveau er lige nu, hvad man gør og ikke gør for at være en cybersikker forretningspartner, og hvilke kapabiliteter og ressourcer man har til at gøre mere. Med andre ord opnår man et konkret værktøj til at arbejde strategisk med virksomhedens cybersikkerhed.
Workshoppen vil se nærmere på:
– Kortlægning af led i værdikæder
– Risikovurdering af trusler
– Udarbejdelse af plan for at nedbringe risici
– Proces for reaktion på angreb og genoprettelse af normal drift
– Governanceprocesser til ajourføring/styring af cybersikkerhed
– Tildeling af roller og ansvar blandt medarbejderne.
Deltag og få hjælp fra eksperthold
På workshoppen vil der være et hold af tre eksperter, der vil sparre med deltagerne dagen igennem og også efterfølgende, hvis der opstår spørgsmål til processen.
Christian Ravn Haslam: Forsker og tilknyttet Centre for Information Systems Management på Aalborg Universitet, hvor han blandt andet underviser på kandidatuddannelsen i IT-Ledelse samt forsker i digitaliseringens skyggesider og cyberresiliens.
Mikkel Wammen Petersen: Major, uddannet cand.it i IT-ledelse og Master i Militære Studier. Han er CIO, sektionschef og ansvarlig for cybersikkerhed og kommunikations- og informationssystemer i en af Forsvarets operative kommandoer.
John Hird: Har i mange år arbejdet med strategi, udvikling og kommunikation på tværs af en række brancher og organisationstyper – fra forsyningsselskaber og industrivirksomheder over erhvervsfremmeorganisationer til medlemsorganisationer.
Tilmelding er gratis
Workshoppen finder sted onsdag den 27. november kl. 8.30-16.00 i Odense. Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig. For mere information, se http://www.odenserobotics.dk
Workshoppen finder sted i forbindelse med Cyber Safe Robotics, et program faciliteret af Odense Robotics og finansieret af Industriens Fond. Programmet er åbent for alle virksomheder inden for robot-, automations- og droneindustrien samt relaterede virksomheder.